Workshop van maandag 18 maart 2019 – 3.

Als je als beginner op twee seizoenen je Larix in een eindpot kan zetten wil dat zeggen dat er op zeer korte tijd een mooie creatie is afgewerkt.

De meestregelmatige deelnemers aan onze workshops zijn binnen het jaar van beginner naar gevorderd ontwikkeld. Mede door de keuze van hun startmateriaal. Deze Pinus sylvestris zal na de zomer zijn compacte eindbeeld krijgen.

Goed op weg naar zijn eerste rijping, ook hier nemen mensen die nog maar 1 à 2 jaar bezig zijn een belangrijke beslissing. Namelijk een reeds rijpere boom bijkopen om daar op te leren verder onderhouden. Zo kan je op kortere tijd het echte bonsai werk leren ervaren. Deze Pinus sylvestris is bijna 30 jaar oud en meer dan 15 jaar in training . Zo kan je als beginner hier op de technieken van verfijnde opbouw leren en zo het verschil zien met een opgestarte pre bonsai.

Nog een rijpere boom in de goed ontwikkelde fase. Goed om zien dat beginners mee ontwikkelen en zo met de “Kei Bonsai Kai” vergaderingen kunnen mee luisteren en reeds de informatie begrijpen en er wat mee doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s