Volgend najaar K.B.K herfsttentoonstelling – 5e.

De bonsaitafels of displaytafels.

We hebben het geluk in “Kei Bonsai Kai” om een vakman op dit gebied in ons midden te hebben. Daarbij nog het advies en richtlijnen van mezelf en daar kan je een goede combinatie mee maken.

Het was met gans deze beschrijving niet te bedoeling om mensen af te schrikken maar wel om in grote lijnen jullie iets bij te brengen in de bonsai opvoeding.

Alles voorafgaand besproken is in grote lijnen uitgelegd en waar men op ieder item en punt heel ver in detail kan gaan.

De kunst van het opstellen is één deel van de hobby en vooral bedoeld voor de mensen die er alle benodigdheden voor hebben of willen aanschaffen, en dat begint natuurlijk met de bomen.

Het is niet onze bedoeling om mensen te frustreren die daar niet in willen meegaan en zeker niet dat ze daardoor afhaken. We willen duidelijk stellen dat op onze tentoonstelling we ook beginnend en pas gevorderden bijsturen in die kunst met hun materiaal.

Wel willen we de lat hoger leggen voor diegenen die daar zin in hebben of zoals ik daardoor gepassioneerd zijn. Uiteindelijk ermee doorgaan en groeien met uw bomen op uw tempo en uw gewenste niveau is wat we promoten en daarin willen bijstaan. Dit sluit niet uit dat we enkel praten over het beste en dan kan je nog altijd zelf kiezen hoever je wil meegaan.

Op onze vergaderingen gaan we al deze onderwerpen telkens dieper bespreken.

Dit zijn mijn eigen bonsaitafels, over 40 jaar verzameld. Voor mezelf is dit de kroon op het werk een afgewerkte rijpere boom of een stuk levenswerk op zijn best tonen. Soms doe ik dit enkel voor mezelf in mijn werkplaats een dag opstelling maken, soms voor een tentoonstelling maar vooral voor “Kei Bonsai Kai”.

2 gedachten over “Volgend najaar K.B.K herfsttentoonstelling – 5e.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s