Workshop en Ulmus Procera klompstijl.

Workshop van zaterdag 7 december 2019 – Juniperus.

Als beginner zit je bij ons gewoon tussen de groep. De workshops worden individueel bijgestuurd, dus iedere beginner krijgt zijn deel van de te verdelen tijd. Dit is zeer veel info maar we houden het bij het bruikbare voor nu. Als je ziet hoe ze bij ons met hun eerste boompje buiten wandelen is dit veelbelovend. Maar het zijn toch de doorzetters die het K.B.K. niveau halen binnen de verwachte tijd van 3 jaar.

Het doorvormen van deze sabina, verdiep u niet in het plaatsen van uw loof maar in de variatie en lijnen van de te fixeren takken. Omdat deze fixatie belangrijk is hebben we in de zomer groei nodig. Dus het fijn uitbedraden van het loof is in deze fase niet nodig.

Het leren bedraden met de juiste hoeveelheid en juiste dikte van draad zodanig dat er geen stress op het loof komt. Zo kan het loof ongestoord verder groeien.

Ulmus Procera klompstijl.

Dit is heel goed startmateriaal om verder te werken aan fijne vertakkingen. Deze Ulmus procera zit in een handgemaakte pot van Peter Krebs. Deze potten worden niet meer gemaakt daar Peter ermee gestopt is vanwege zijn leeftijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s