Workshop & meststoffen.

Workshop van zaterdag 22 februari 2020 (2).

Callicarpa.

We verwachten op de komende tentoonstelling voldoende kleur de paarse bessen op deze bijzetboom mogen niet ontbreken. Laat al uw bes dragende bomen goed in bloei komen dit jaar en let op de gepaste snoei.

Crataegus.

Dubbele meidoorn in natuurlijke groeivorm en dit in een oude tokoname pot. Dit is een “K.B.K. boompje” van ongeveer 15 jaar geleden. Deze boom is nu ongeveer een 40 jaar oud en in de “midclass size”. De stam toont zijn oude schors. Annette hier mag je fier op zijn na al die jaren goede onderhoud.

Ligustrum.

Dit is een “K.B.K. boom” van de vorige generatie. Deze is ooit opgestart begin jaren “90 en later, ongeveer 2005, verder opgebouwd en onderhouden door Annette die met deze bomen heel goed werkt. Dit zijn de schoolvoorbeelden van “K.B.K.” 30 jaar in de groep en de spirit van natuurlijk ogende groei is ook hier goed voelbaar. Met eenvoudig materiaal laten we hier de werkelijke ouderdom duidelijk zijn werk doen. je ziet gewoon dat het oud is.

Meststof.

Danny heeft terug zijn eigen samenstelling gemaakt die ideaal is voor alle projecten, pre-bonsai, kortom voor alle bomen die nog niet gesetteld zijn. Deze samenstelling is goed om te gebruiken vanaf april tot juli.

Deze samenstelling zorgt voor een krachtige en evenwichtige groei, geeft een diepgroene kleur aan het blad, bevordert de doorworteling, stimuleert knopvorming, …. vraag tijdens de workshops naar je voedingsschema.

Ook onze andere organische en anorganische meststoffen zijn binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s