Wij blijven consequent.

Wij moeten niet verstrengen we waren al strenger dan toegelaten, ook privé is onze bubbel altijd gebleven op 2, dus aan ons zal het niet liggen.

We merken op dat er veel bonsai liefhebbers ongeduldig worden maar wij zijn en blijven overtuigd dat workshops en trouwens gelijk welke bijeenkomsten met verschillende mensen, in deze tijden, hoge risico’s tot besmetting vormen. Maskers houden het virus niet 100% tegen en de besmetting kan via de lucht gebeuren, zeker met verschillende mensen in één ruimte gedurende een langere tijd.

Het nauwkeurig opvolgen om alles, zowel sanitair als andere zaken, na ieder gebruik te ontsmetten is met een beperkt aantal klanten/mensen al een hele klus om op te volgen.

Daarom dat wij, ook in ons privéleven, onnodige contacten zijn blijven vermijden en zullen blijven vermijden zolang het aantal besmettingen niet naar 0 is gegaan. Dat het “vuur” aan het smeulen was en de opflakkering er ging komen daarvoor moest je geen viroloog zijn om dat te weten. Na alle versoepelingen en de drang van velen om weer (dicht) bijéén te komen en liefst te gaan waar al veel mensen zijn…. kon dat niet anders en we zijn terug naar af.

 “Fun shopping”, winkels binnen en buiten lopen zonder aankopen te doen en zo onnodig winkeliers onder stress zetten is, zeker in deze tijden geen goed idee. Wij zijn daar strikt in gebleven door enkel kopende klanten en leerlingen voor advies binnen te laten. Zelfs “Potentiële klanten” komen er niet zomaar in, er wordt eerst geluisterd wat ze eventueel zoeken en via “WhatsApp” of “We Transfer” filmpjes gekeken of we hebben wat ze zoeken.

Dus, zoals al een paar mensen opmerkten en ons zeiden “jullie zijn niet commercieel”  en ze hebben gelijk en we zijn er fier op dat we de gezondheid van iedereen en van onszelf op de eerste plaats zetten.

Daarom zijn we ook dankbaar aan alle klanten/leerlingen die ons trouw zijn gebleven. De “trouwe” leden/leerlingen willen wij dan ook blijven opvolgen, zowel met “vraag en antwoord”, persoonlijk indien nodig, met filmpjes om het duidelijker te maken….

Ook de “K.B.K.” leden die nog altijd komen oefenen is gevraagd en wordt nog steeds gevraagd hoe klein/groot hun bubbel is en wordt gevraagd om zich te onthouden na een risico verplaatsing of deelname aan een bijeenkomst van welke aard ook. Wettelijk toegestane aantallen in bubbels is voor ons geen maatstaf, we hebben die officiële aantallen altijd veel te groot gevonden om veilig te zijn.

En natuurlijk blijven wij van iedereen medewerkers, klanten…. minimum 1.5m afstand houden en zelfs meer.

Enkele foto’s van projecten van K.B.K.

Eén gedachte over “Wij blijven consequent.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s