De tentoonstelling komt dichterbij.

Vele organisaties hebben het afblazen van hun tentoonstelling hierbij gelaten. “Kei Bonsai Kai” zou “Kei Bonsai Kai” niet zij als we toch geen alternatief zouden organiseren. Het wordt nu al goed zichtbaar dat vele bomen die uitgestippeld waren om het te halen dit ook daadwerkelijk halen en sommige bomen met grote onderscheiding. Samen met de oudere “K.B.K.” bomen en displayplanten en “Kusamono” opstellingen kregen we reeds veelbelovende foto’s binnen. Iedereen kan zijn bomen nu op hun beste punt opstellen en fotograferen. Nu moet je geen rekening houden met de juiste tijd dat je boom in herfstkleur staat, je wacht gewoon dat moment af en doet je opstelling, neem je foto’s en stuur hen door.

Nogmaals, het blijft de bedoeling dat foto’s voorheen niet reeds het ganse internet hebben afgereisd.

Voor de display opstelling kan het simpel eender welke kleur van achtergrond zijn die jij het beste vind en eender welke kleur van tafelbekleding zijn. Er wordt ook nog aan gedacht om onze nissen ter beschikking te stellen voor enkele uitgeselecteerde bomen die dan met een meer professionele fotograaf worden gefotografeerd.

Het “K.B.K.” album zal op de dag van de tentoonstelling worden geplaatst, daarna wordt dit nogmaals met de voorjaarstentoonstelling herhaald.

Vanaf nu kan je beginnen met fruit, naaldbomen nog goed op kleur…..

Vergeet de opmaak van de bomen niet te verzorgen voor je aan de opstellingen begint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s