Eindejaar.

Hiermee willen we al onze klanten die ons door deze moeilijke periode toch blijven steunen zijn bedanken. Of het nu een grotere of kleinere bijdrage was, dankzij jullie aankopen konden we blijven verder draaien. Ook al denken velen dat dit vanzelfsprekend geweest is, dit is verre van de werkelijkheid.

We hebben ons noodgedwongen aangepast en vooral onze gezondheid niet verder in gevaar gebracht. Daardoor werden er 10 maanden geleden drastische beslissingen genomen zoals Workshops annuleren, die ook een bron van inkomen waren, het dagelijks openen van een grote bonsaituin met een groot assortiment niet meer zo maar toegankelijk houden….Goed, de keuze om te sluiten en op afspraak te werken is onze keuze, maar als ik globaal het ganse COVID gebeuren bekijk en hoe er velen mee omgaan, was dat een logische en de beste en verstandigste keuze.

Iedereen zal wel ondertussen de vele filmpjes op Facebook, zowel commercieel als informatief, aan het volgen zijn. De info filmpjes zijn een service vooral naar onze klanten toe maar we laten de rest van de bonsaiwereld, die dat wil, ervan mee genieten.

We blijven positief ingesteld verder werken en bouwen door te genieten van ons werk.

Door het organiseren van online vergaderingen geven we een extra service. Niets moet maar we doen het graag. Dus nogmaals, aan iedereen die meehelpt om het mogelijk te maken dat we verder kunnen doorwerken, bedankt en prettige feesten en hou het veilig.

Danny & Ingrid.

Eén gedachte over “Eindejaar.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s