“Kei Bonsai Kai” online vergaderingen.

Deze tijdelijke luxe situatie voor onze leden wordt positief ontvangen en maximaal mee gevolgd.

Voor ons zijn dit meer voorbereidingen om in de tien- à honderdduizenden foto’s alles terug te vinden om zo jaren terug te kunnen kijken hoe iets is opgestart en geëvolueerd.

We hebben al per mail een oproep gedaan aan de meest actieve en langer meedraaiende leerlingen om fotomateriaal te verzamelen en door te sturen voor de volgende vergadering zodat we de opbouw stap voor stap kunnen laten zien en dit met zoveel mogelijk soorten.

Deze zal dus gaan over bomen hier opgestart en hier regelmatig opgevolgd, normaal is dat, per boom, minstens twee maal per jaar . Omdat wij werken op een lange termijn visie vragen we foto’s op van bomen die toch al minimum 10 jaar in training zijn. Maar dit kunnen ook bomen zijn die bvb al jaren door mij zijn opgebouwd en die iemand van “Kei Bonsai Kai” heeft overgenomen. Voor een volwaardig “K.B.K” lid veronderstel ik toch dat de getoonde bomen minimum een evolutie van 5 jaar bij de nieuwe eigenaar hebben meegemaakt.

We willen hier onze nieuwkomers niet ontmoedigen, integendeel, maar willen aantonen dat er 5 jaar nodig is vooraleer we de eerste tastbare resultaten kunnen tonen. Hier bedoelen we niet de voor en na van ruw naar gestijld (gevormd).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: