Potten kiezen & huiswerk.

De pot die het beste past onder deze boom.

Ik geef voorbeelden en geef indicaties wat volgens mij het beste past, maar uiteindelijk kiest de eigenaar zelf zijn pot.

Huiswerk.

“Na 1 avond en 4 lunchpauzes is men lork project opnieuw bedraad zoals besproken vorige donderdag. Heb er opgelet om overal wat beweging in te steken. Ik heb het duidelijk proberen te fotograferen maar ik weet niet of dat gelukt is…

In bijlage toch wat foto’s. Alle feedback is welkom en geapprecieerd!

Alvast bedankt en hou jullie goed!

Salut he! ;-)”

Cheers, T.”

“Er zit inderdaad veel en voldoende beweging in je takken en vertakkingen, maar de allerbelangrijkste en mooiste bewegingen mis ik. Daarmee bedoel ik dat bij zoveel mogelijk primaire en secundaire takken er een duidelijke variatie aan karakter mag te zien zijn. Welke beweging is moeilijk op papier uit te leggen, mijn bomen staan hier ter inspiratie dus als je hier bent let eens op de pas gevormde bomen die hier staan. In elk geval heb je dan een draaddikte dikker nodig. Maar je bent in elk geval al goed bezig.”

“Dag Danny,

Ik heb uw antwoord op de blog gelezen deze ochtend over mijn huiswerk. Bedankt daarvoor want ik snap dat het druk is momenteel. Je schreef het volgende:

maar de allerbelangrijkste en mooiste bewegingen mis ik. Daarmee bedoel ik dat bij zoveel mogelijk primaire en secundaire takken er een duidelijke variatie aan karakter mag te zien zijn. 

Ik geef toe, daar bleven de bewegingen het moeilijkste staan en zag ik de draad “niet werken”. Dus draaddikte is inderdaad een probleem. Nu heb ik eerst de ganse boom bedraad en dan pas “gevormd” waardoor het mij pas op het einde op viel.

Kan ik die primaire en secundaire takken nog iets beter maken door er nu nog een tweede draad naast leggen of kan ik er beter afblijven nu?”

Ja dat kan. mvg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s