Bedank en “online” opvolging bomen leerlingen/klanten.

Eerst en vooral onze welgemeende dank aan de leerlingen en “K.B.K.” leden die afgelopen dagen hebben bijgesprongen om alle bomen in veiligheid te brengen.

We zijn er ons al een tijdje van bewust dat we dit tempo en deze omvang van bedrijf niet kunnen aanhouden, zeker nu met de Covid ook alle buitenlandse professionele hulp niet kan komen.

Mede om gezondheidsredenen worden vele werken voor mij onmogelijk. Toch blijven we het maximum aan service te geven aan leerlingen / klanten.

Zoals u reeds kon zien komen er nu veel projecten vrij die in normale omstandigheden niet te koop zouden zijn.

We denken niet aan stoppen ook niet aan drastisch afbouwen, maar we hebben de knop omgedraaid en “we go with the flow”. Dat wil zeggen we doen nog wat we kunnen en waar we plezier aan hebben. Daar hoort ook de opvolging van al uw bomen bij , wel te verstaan de bomen waar we service na verkoop op kunnen geven en die we van het begin van bij aanschaf opvolgen.

Een volgende “online meeting ” is in de maak en is deze keer enkel voor leerlingen/klanten die hun bomen hier laten opvolgen. Dit is een tussendoor meeting en dit gaat over UW bomen. De leerling / klanten kunnen foto’s mailen*** van hun boom of bomen in de huidige staat en eventueel oudere foto’s van beginperiode en/of tussendoor met daar bijhorende vragen en u krijgt antwoord op deze meeting. De eigenaar van wie de boom is kan zich dan op “unmute” zetten en eventueel extra vragen stellen. Maar de belangrijkste vragen reeds vermelden bij het mailen van de foto’s (in bijlage, is vlugger op te slaan). Het belang hiervan is dat we de juiste stappen zetten bij iedere boom en zowel wat er gebeurd is en wat er nog staat te gebeuren in een duidelijke voorbeeld reeks kunnen weergeven. Nogmaals herhalen dat hier enkel kan aan deel genomen worden door de deelnemers. Aangezien de grote variatie en aanbod bomen zal ik dat het betere materiaal, dat al wat verder staat, voorrang geven en daarna zien we of er nog tijd is om er de andere aan toe te voegen. De meeting zal één of maximum twee uur duren. Ik kan daar nu zondag 14 februari van 10u tot ongeveer 12 uur. tijd voor uittrekken want na de vriesperiode wordt het moeilijker.

DEADLINE om FOTO’S EN VRAGEN te MAILEN is VRIJDAG 12 februari 20u.

Foto’s en vragen ENKEL per Mail en foto’s in bijlage (dus mail zonder OPMAAK) anders komen ze in de tekst en moet ik één per één “opslaan als”. Als de foto’s in bijlage komen kan ik alle bijlagen (foto’s) in één keer opslaan. Foto’s kunnen ook met WE TRANSFER gestuurd worden maar NIET via messenger of whatsapp…. Op die manier heb ik per persoon 1 minuut werk en anders gemiddeld 15 à 20 minuten. BEDANKT INGRID.

Voorwaarden voor volgen van workshops / Check-Ups / “Online opvolgingen bomen” onder leiding van Danny Use.

Workshops/check-ups/ online opvolgingen worden georganiseerd voor onze klanten/leerlingen om de door hen hier aangekochte bomen (of bomen hier reeds onder begeleiding),  onder professionele leiding naar een hoger niveau op te bouwen. Een boom opbouwen naar beter niveau vraagt een opvolging van gemiddeld twee maal per jaar hier op workshops / check-ups / “online opvolging” anders heeft het geen zin. Wanneer u de keuze maakt om de boom zelf (thuis zelf beslissingen neemt en zaken doet die niet besproken zijn) of onder leiding van iemand anders op te bouwen of om de opbouwfase te onderbreken voor een jaar of langer,  heeft het geen zin meer om er daarna terug mee op workshop / check-up / “online meeting” te komen of te presenteren. Eenmalige stylingsworkshops en daarna hier geen opvolging doen we niet. Wij willen onze plaatsen reserveren voor onze klanten die onze manier van opbouw vanaf aankoop willen volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s