Vragen en te koop.

Vragen.

“De acer: deze werd vorige maand verpot, kort daarna zijn de knoppen open gegaan. Vorig jaar was het advies om te kiezen tussen eindpot of houten kist. Deze keuze is gemaakt, het is de eindpot geworden. Je had me tijdens de onderhoudsbeurt vorig jaar ook gezegd dat ik voor het eerst zou kunnen nijpen, ik heb enkele foto’s toegevoegd, is de boom hier klaar voor denk je? Of is dit te vroeg na de verpotting? Ik vraag het liever eerst alvorens ik dit doe.”

“Je bent al te laat, nijpen is korter opvolgen. Nu over naar plan B met ook zeer goede resultaten. Ik toon het wel tijdens een oefening, dus als je komt oefenen breng hem mee.”

“De chaenomeles: hierbij enkele foto’s van een allereerste poging om zelfstandig tot iets te komen in functie van de Lente -tentoonstelling. Zelf denk ik dat de chaenomeles misschien nog wat te hoog in de pot zit en dat de potkeuze en accent beter kan, maar ik beschouw het als een eerste try -out en laat de beoordeling aan jullie over.”

“Is (hier en daar) een beetje te “geëlektrocuteerd” gevormd, (nog) meer open groeiende struikvorm hanteren met lichtere bewegingen en meer varia in bewegingen. Potkeuze is OK, hoogte is OK, bemossing kan beter. Pot van accentje té braaf. Maar ik ben blij dat je het initiatief nam en alleen al doende kan men leren en zichzelf verbeteren en je hebt nogmaals bewezen dat indien er een wil is om met iets deel te nemen er altijd een weg is.”

TE KOOP.

Acer palmatum Benichidore in mooie handmade pot 1225€.

Acer palmatum Seigen Chu – Hin 2950€ – Acer palmatum Chu – Hin 1995€, beide in mooie aangepaste potten.

Heel mooie Acer buergerianum in de kleine midsize maat en in aangepaste pot 1460€.

Acer p. Deshoyo 135€.

Acer palmatum Deshoyo 675€.

Acer palmatum Koyasan 725€.

Acer palamtum 495€.

Acer palmatum 685€.

Acer palmatum 4500€.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: