“Kei Bonsai Kai”

Nog 19 dagen voor de meeting en ik stel vast dat er voor mij meer werk was dan op een gewone Ten.

De groep die bij vorige editie ongeveer 3 jaar geleden nog niet klaar was om mee te doen heeft er nu alles aan gedaan om hun verdiende aansluiting te maken met de gevorderden en anciens. Het is ook deze groep waar zowel qua bomen progressie als afwerking en kunstzinnig opstellen het meeste vooruitgang boekte.

Zoals gezegd ga ik tijdens de meeting ook proberen om bepaalde bomen te bespreken, waar nodig, dat wil zeggen bomen waarvan ik zie dat het beter kan en de moeite loont om het te doen. Maar het hoofdonderwerp blijft opstellen / display.

Aan iedereen die foto’s opstuurde, zowel beginners als alle anderen, ik hoop jullie een leerrijke voormiddag te bezorgen. We gaan nog verder met de feedback wanneer het gevraagd wordt. Nog tot de 17de Mei kunnen er foto’s worden ingestuurd en voor de laatste verbeteringen hebben we een deadline op 20 mei.

Met dank aan Dennis de fotograaf van dienst.

Tip: wanneer je verwijzingen gebruikt, zoals hier hooggebergte zorg dan dat de boom er één is die in het hooggebergte voorkomt.

Zoals hier een Europese Pinus mugo op een ruwe Europese tafel, de Pinus staat in een rotsachtige ceramische slab, en heel diep in het dal de wilde begroeiing.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s