Wij doen verder op een andere manier.

“Bonsai Center Ginkgo”

“Kei Bonsai Kai”

“Bonsaischool Danny Use.”

Na 45 jaar zijn we in de fase van onze loopbaan gekomen dat we gekozen hebben om te genieten. Het is niet de manier van genieten zoals de meesten dit doen maar wel genieten van hetgeen we hebben opgebouwd en de zaak runnen zoals we graag doen.

Iedereen die ons een beetje volgt kan zien dat alle bomen met een goede toekomst kort, goed en artistiek worden opgevolgd. Onze tuinen worden beetje bij beetje gerestaureerd en heropgebouwd. Zowel de bonsai als bomen in de tuinen zien er natuurlijk uit en worden met veel zorg en precisie behandeld.

We laten ons nu omkaderen door mensen die hier mee in geloven en willen aan meehelpen, dan kan ik ervoor zorgen dat, voor diegenen die dat willen, ook hun bomen met de oude karakters worden opgebouwd en opgevolgd.

De club wordt onderbouwd met gemotiveerde talenten die allemaal binding hebben met onze stijl en manier van werken en die de club een meerwaarde gaan geven.

Enkele van onze workshop en check up volgers zijn meer dan klaar om in deze artistieke groep te stappen en alle anderen kunnen, als ze dat willen, daar naar groeien.

Onze bedoeling is om van onze tuinen en het ganse bedrijf een educatief centrum te maken, voor onze klanten en leerlingen, waar alles dat rond deze bonsaikunst draait aangeleerd wordt en hier tentoongesteld wordt.

Naar onze klanten toe gaan wij onze werkwijze om met gesloten deuren en op afspraak te werken aanhouden en laten geen grote groepen of familie uitstappen toe. Wij hebben op die manier meer tijd voor de klant en beperken ook de schade die we in het verleden vaak hadden.

We blijven investeren in kwaliteitsmateriaal zowel droog als levend en dit nog steeds enkel voor onze bonsaiklanten en leerlingen. De leerlingen leren we het voordeel van werken met kwaliteitsmateriaal of het nu aarde, werkmateriaal, draad, sphagnum mos……. is.

We willen dat mensen ons op afspraak kunnen bezoeken met respect voor onze zaak die we hebben opgebouwd, hun inkopen doen en kunnen genieten van de tuinen, de bomen en ons werk, waar we fier op zijn.

Iedere liefhebber die om een goede reden ons wil bezoeken, iedere liefhebber die in ons assortiment bonsai, yamadori, pre-bonsai, startplanten… wil komen kijken, zal dit nog steeds kunnen na telefonische afspraak op 0032 (0)475.69.76.90. We kunnen adviseren voor of na aankoop indien gewenst.

Gedeeld door Sooncheng Cheack op Facebook.

“I came across this old piece of print, I think it applies to many places, not just in Japan. This is a mutual respect!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s