Check up.

Steeds meer van onze klanten streven naar jaarlijkse verbetering met hun bomen. Bij Nico zie je zijn bomen zienderogen, jaar na jaar, mooier worden. Alle factoren spelen hierin hun rol maar vooral goede voeding, standplaats, watergifte en tijdig laten opvolgen op check up. Sneller vooruitgang boeken gaat niet, dit is werken op schema en telkens als er een fase afrond er op inspelen en de volgende stappen van techniek en onderhoud aanpassen. Bij zijn Eik kwam het goede nieuws dat deze boom vanaf nu ook een tweede beste voorzijde heeft en kan dus dit jaar op de tentoonstelling als totaal nieuwe boom worden getoond. Nico is voor deze Ten de man met het meest geselecteerde bomen en ze worden daar goed verzorgd. Proficiat

Bij iedere check up wordt er thuiswerk meegegeven. Dit is telkens aan de hand van een voorbeeld hier getoond. Soms is het nodig om daarna extra snoeibeurten of uitdunningen toe te passen, dit alles wordt per boom bekeken en aangepast. Als dit allemaal samen in harmonie verloopt zijn er de beste resultaten. Dus de eigenaars hebben daar een zeer grote inbreng in.

2 gedachten over “Check up.”

 1. Dag Danny, Ingrid,

  Graag had ik nog een check up geboekt in de maand september voor mijn azalea ter voorbereiding op de tentoonstelling. Daarnaast zou ik mijn punica, acer palmatum en acer burg. willen meebrengen. Er zit veel groei op en denk dat ik de bomen best nog eens aanbied voor onderhoud en huiswerk. In september kan ik langskomen op 09/09, 16/09, 21/09. Indien september al te laat zou zijn, kan ik in augustus nog op 19/08 en 26/08. Graag maak ik een afspraak op een van de bovenstaande data. 25/09 en 02/10 zowiezo ook aanwezig voor opbouw tentoonstelling.

  Met vriendelijke groeten.

  Filip Clemmens

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s