Opstarten van ruw materiaal.

Eerste check Up na uitkiezen materiaal.

Voorbeelden tonen.

Na huiswerk.

Na kiezen van ruw materiaal wordt een eerste check up datum afgesproken. Tijdens deze check up worden de grote lijnen, zoals takken selectie, ruwe lijnen, dood hout en eventuele nieuwe helling / inplanting en eerste werk voorzijde bepaald.

Dan kan de boom worden meegenomen en thuis volledig bedraad als er voldoende zelf vertrouwen is in de bedrading. Anders wordt de boom hier gedeeltelijk bedraad als voorbeeld, dit kan op een doorlopende 2de check up of soms lukt dat binnen de tijd van één sessie.

Na het huiswerk komt een volgende sessie voor de eerste vormgeving indien nodig. In dit geval heeft de leerling naast de bedrading ook de vormgeving thuis gedaan. Omdat dit nog maar een eerste vormgeving is kan dit best. Bij de volgende doorvorming moeten we met deze soort reeds onze vaste vorm kunnen vastleggen en de meest compacte lijn uitzetten.

Eerst zelf willen oefenen is altijd goed voor de opgedane ervaring. Is het streefdoel zo snel mogelijk resultaat boeken dan is de optie alles onder begeleiding de beste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s