Ten Update Info.

Mail naar de vrijwilligers die zich hadden opgegeven.

We hebben op zondag volgende mail (zie hieronder) verstuurd naar diegenen die zich als helper hadden opgegeven voor 25 september. Mocht u ook vrijwilliger zijn en de mail niet hebben ontvangen laat het ons weten.

Had u zich niet opgegeven maar kunt u alsnog helpen laat het ons ook weten want sommigen hebben afgehaakt om te helpen.

Opbouw Ten zaterdag 25 september

Jullie hebben je opgegeven om te helpen bij de opbouw van de Tentoonstelling waarvoor onze dank en die van alle “K.B.K” tentoonstellers.

Praktisch:

We beginnen om 9u, best allemaal tegelijkertijd zodat iedere uitleg wat te doen maar één keer moet worden gedaan.

Dus best ten laatste om 8u50 hier zijn zodat iedereen tegen 9u paraat is, jullie kunnen binnen vanaf 8u10

Wij hebben 4 schieters (nietjes) om de doeken te nieten* maar extra Schieters , vijsmachientjes zijn welkom, vijzen en nietjes worden terug betaald.

Alvast bedankt en tot zaterdag,

Danny”

*De doeken worden pas zaterdag 2 oktober geniet als laatste om ze zo proper mogelijk te houden.

Ten met gesloten poort – praktisch.

Zoals reeds gezegd beperken we het bezoekers aantal tot een maximum van 100 en proberen we enkel bezoekers te hebben die 100% interesse hebben in bonsai, dit als hobby beoefenen of willen gaan beoefenen en die voeling (kunnen) hebben met onze aanpak en manier om aan bonsai te doen. Natuurlijk de leden die tentoonstellen en de helpers aan de opbouw worden in de bezoekerslijst opgenomen. De meest actieve “K.B.K.” leden, maar die nog geen bomen klaar hebben voor de Ten, kunnen zich nog aanmelden per mail indien zij interesse hebben om te Ten te bezoeken, zij hebben voorrang op de paar plaatsen die nog open zijn.

Alle bezoekers krijgen een nummer dat bij het binnenkomen door één van onze medewerkers wordt gecontroleerd. De genodigden worden ook opgevangen en dan rondgeleid door diegene die ze heeft uitgenodigd, zeker als het iemand is die hier voor de eerste keer komt. Dus spreek met uw genodigde een tijdstip af zodat je aan de ingang “stand by” bent om ze op te vangen.

Je nummer en de uren dat de poort open is om binnen te komen en/of buiten te gaan wordt aan de betrokken per mail gecommuniceerd.

Zoals reeds vermeld is er geen cafetaria.

Alle andere info over de Ten gaat via het Blog.

Zie hieronder ook de post van 18 september

“Wie kan er de Ten bezoeken.”

Vandaag tussen 14u en 15u gaan de verantwoordelijken voor iedere groep de bespreking volgen wie wat gaat doen.

Verder is ons streefdoel het aantal bezoekers te beperken tot beneden de 100 en dusdanig te selecteren op echte liefhebbers en actieve “K.B.K.” leden.

Voor alle duidelijkheid het waren enkel de mensen die zelf tentoon stellen die bezoekers konden uitnodigen, deze lijst is binnen en afgerond.

De leerlingen “K.B.K.’ers” die nog geen rijpe bomen hebben om tentoon te stellen maar die toch zeer actief zijn met les volgen en/of helpen aan de opbouw van de Ten kunnen per mail bezoek aan de Ten aanvragen. Bij akkoord krijgt u dan een bevestiging.

Om te vermijden dat we een open deur dag effect krijgen zal zelfs tijdens de Ten onze poort dicht blijven en enkel op afgesproken tijdstippen open gedaan worden om mensen binnen en buiten te laten. Deze tijdstippen worden tijdig gecommuniceerd aan de “tentoonstellers” en zij kunnen dan met hun bezoekers tijdens die momenten afspreken. De bel wordt afgelegd om de voordrachten die tussendoor worden gegeven niet te storen.

De enige info over de Ten en alles wat we doen gaat enkel via dit Blog.”

4 gedachten over “Ten Update Info.”

  1. Ingrid, ik had vorige zaterdag geantwoord per mail, maar ik vind daar geen enkel bewijs van in Verzonden items. Zodoende ook geen antwoord van jou op zondag. Hierbij de bevestiging dat ik zaterdag 25 zal aanwezig zijn. BobVerzonden vanaf mijn Galaxy

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s