“‘k weet het niet meer.”

Jaren en jaren zijn we bezig met de uiteindelijke doelstellingen van onze club te promoten namelijk bomen en groen creëren en het dan terug brengen naar een natuurlijk beeld met een verhaal.

We waren al streng op het niveau voor deze tentoonstelling en dat zal er aan te zien zijn. Er staat nu al een grote verscheidenheid aan kwaliteit en mooie éénlingen klaar.

Geen brave voor de hand liggende vormen maar bomen met een ziel. Zoals nog maar een paar dagen geleden gepost ben ik zeer tevreden over de inspanningen om mooie displays te maken.

En nu begint het, geloof het of niet, er zijn bij onze club mensen aangesloten die het Blog waarschijnlijk niet volgen en dus krijg je nog telefoon van iemand met 5 geselecteerde bomen die zullen worden aangeleverd maar er zijn geen tafels, niet voldoende accenten en dragers. Wat kan je daarmee tentoonstellen, we gaan hier terug naar de jaren 90.

Bij ons is dit nu niet meer aan de orde en ga al deze die bomen aanbrengen zonder drager, en/of zonder accent en/of zonder drager voor het accent vervangen door opstellingen met bomen uit mijn collectie.

“Kei Bonsai Kai” standaard moet blijven wat hij is, we gaan niet terug naar af maar doen verder met diegenen die moeite doen om het goed te doen. Er zijn voldoende “posts” en online meetings geweest met suggesties over alternatieven voor een klassieke tafel indien u dat niet wenst aan te schaffen. Voldoende workshops om accenten te leren maken…. Ook is het een beetje frustrerend dat een deel van de mensen, die waarschijnlijk het Blog niet lezen, die we niet gehoord of gezien hebben de laatste 2 jaar, ook niet gereageerd hebben toen in juni de vraag kwam wie er interesse had om een Ten te bezoeken of eraan mee te werken….toch willen deel uitmaken van onze club, last minute nog vragen of ze kunnen uitgenodigd worden met hun partner terwijl wij voldoende hebben bericht dat we een gelimiteerd aantal mensen toelaten en enkel heel erg geïnteresseerden in wat wij doen met “Kei Bonsai Kai”.

“Kei Bonsai Kai” is deel van mijn leven waar ik alles voor wil doen, zeker voor mensen waar ik appreciatie, interesse en resultaten voor terug krijg.

Gisteren was de laatste dag van service voor de Ten. Met veel plezier voor iedereen gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s