Check ups op veilig.

We houden het veilig en helpen het virus niet zich te verspreiden.

We hebben gevraagd aan de deelnemers van check ups en leerlingen die komen oefenen om zelf de dag dat ze komen een sneltest te doen / laten doen. Daarbij blijven we bij mondmasker, handen ontsmetten en afstand houden daar Danny niet met een mondmasker kan werken, met bedampte bril kan hij niet aan jullie bomen snoeien.

Tot nu toe heeft iedereen daar goed op gereageerd en een test afgenomen de dag van hun check up of oefen sessie hier.

Dus wij houden het zo veilig mogelijk en vermijden onnodige contacten.

Afspraken voor aankopen kunnen nog altijd zoals gewoonlijk na afspraak. De ruimtes zijn groot, goed verlucht, we houden voldoende afstand en we rekenen op het gezond verstand van onze klanten dat bij twijfel van besmetting ze een test doen / laten doen.

Het gebeurd bij de beste en de meest voorzichtige ook dat je achterbank niet goed is in geklikt en naar beneden valt op twee van je boompjes en dit terwijl je fier met je werk naar een check up rijdt. Gelukkige viel het voor Dirk en zijn 2 beschadigde bomen nog mee. Sommige projecten krijgen nu een heel andere wending, ook dit hoort bij het inschatten van ontwikkelingsfases.

Algemeen kon ik gisteren vast stellen dat iedereen zelfverzekerd met de nodige informatie thuis voor vele uren en sommige dagen succesvol verder kunnen met hun hobby en dit was de bedoeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: