Workshop.

De grote takken laten 5 cyclussen lezen en dat moet voldoende zijn om de proporties nog sterker te verbeteren. In een natuurlijke vorm de proporties verbeteren is vooral nu in deze fase belangrijk dat er geen bolvorm achterblijft. In het voorjaar gaan we verpotten en dit zal nog meer beslissend zijn, deze verpotting zal voor deze boom een ganse zomer recuperatiegroei tot gevolg hebben.

Dit jaar was er voor deze Taxus de loofontwikkeling die we nodig hadden. Alles kan thuis worden bedraad en gevormd dan wordt deze opnieuw aangeboden voor correctie vormgeving, correctie inplantingshoek en definitieve voorzijde. Ook deze boom zal nu zijn gewenst eindimago kunnen tonen.

Een eerste workshop, een eerste boompje… voor mij is de altijd wederkerende vraag of dat iemand gaat zijn die gaat volhouden en die we als “K.B.K.” lid verder zien ontwikkelen of is dit voor mij terug de zoveelste in rij van een paar duizend die ervan kwamen proeven maar toch liever hun hobby schrijven met de kleine b ipv van met de hoofdletter B. Ik hoop bij iedere beginner dat ik hun tot aan kunst van appreciatie kan begeleiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: