Enkel open NA TELEFONISCHE AFSPRAAK 0032 (0)475.69.76.90

Gelieve binnen een mondmasker te dragen, afstand te bewaren en handen te ontsmetten.

Afspraken kunnen op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Uitzonderlijk op maandag en dinsdag als het echt niet anders kan.

Voorwaarden zie hieronder:

Wie kan er binnen in de zaak en hoe:

Wij doen enkel open na een telefonische afspraak tussen 9u en 17u. Wij blijven werken met een gesloten poort.

Klanten voor levend materiaal ( = bomen, startplanten, tuinplanten) kunnen een afspraak maken, dat onze hoofdactiviteit. Graag helpen wij deze klanten met uitleg en advies.

Onze Bonsaiklanten kunnen ook terecht voor potten, anderen die niet bij ons hun levend materiaal (bonsai etc…) aanschaffen, gelieve zich te onthouden.

Onze Bonsaiklanten kunnen terecht ook voor droog materiaal (voeding, werkmateriaal, aarde); anderen die niet bij ons hun levend materiaal (bonsai etc…) aanschaffen, gelieve zich te onthouden.

Hygiëne:

Bij het binnenkomen vragen wij uw handen te ontsmetten, het product daarvoor staat klaar en een mondmasker te dragen bij het binnen komen en buitengaan en in de serres indien het druk is.

De kar wordt na iedere klant ontsmet met alcohol 70%.

Er is slechts één toilet en één wastafel beschikbaar, aangeduid met sticker: KLANT. Er is ontsmettingsmiddel aanwezig.

Wij vragen een afstand tussen ons en onze medewerkers van 1.5 meter te respecteren.

Wij ontvangen geen bezoekers die enkel komen voor recreatie of voor een toeristische uitstap. Dus enkel klanten met de intentie om aankopen te doen, u kan altijd bij ons informeren of we hebben wat u zoekt of binnen uw interesse en prijsklasse.

Wij zijn voor afspraken bereikbaar:

0032 (0)475.69.76.90

e-mail: ginkgo1@telenet.be

%d bloggers liken dit: