Enkel open NA TELEFONISCHE AFSPRAAK.

Wegens Corona crisis zal onze winkel vanaf 16 maart tot 11 mei gesloten zijn en daarna enkel open NA TELEFONISCHE AFSPRAAK.

NIET OP ZONDAGEN EN NIET OP DINSDAGEN.

Voorwaarden zie hieronder:

Wij ontvangen terug klanten vanaf 11 mei.

Dit gaan we doen op een gestructureerde manier zodat uw en onze gezondheid en veiligheid maximaal beschermd blijft.

Wie kan er binnen in de zaak en hoe:

Wij doen enkel open na een telefonische afspraak tussen 10u en 19u. Wij blijven werken met een gesloten poort  en laten slechts 1 klant (of 1 koppel) tegelijkertijd binnen.

Klanten voor levend materiaal ( = bomen, startplanten, tuinplanten) kunnen een afspraak maken om binnen te komen omdat dat onze hoofdactiviteit is. Graag helpen wij deze klanten met uitleg en advies. Uw aankoopbezoek wordt beperkt in tijd tot maximum één uur.

Klanten voor potten vragen we hun eigen meter mee te brengen, de potten niet onnodig aan te raken en/of te verplaatsen. We vragen hen om niet in de bonsaiserres en tuinen rond te wandelen en hun bezoek te beperken tot de pottenserres en in tijd tot maximum 30 minuten.

Klanten voor droog materiaal (voeding, werkmateriaal, aarde); dat kan besteld worden per mail en na overschrijving en na afspraak opgehaald worden aan de poort.

Hygiëne:

Bij het binnenkomen vragen wij uw handen te ontsmetten, het product daarvoor staat klaar.

De kar wordt na iedere klant ontsmet met alcohol 70%.

Er is slechts één toilet en één wastafel beschikbaar, aangeduid met sticker: KLANT. Deze worden vóór en na elk bezoek ontsmet.

Wij vragen een afstand tussen ons en onze medewerkers van minimum 2 meter te respecteren.

Wij zijn voor afspraken bereikbaar:

0032 (0)475.69.76.90

Of

0032 (0)477.54.60.86

e-mail: ginkgo1@telenet.be