Verpot Workshop.

Slab en boom maken een mooie flow waar we in de toekomst nog meer nadruk gaan op leggen tijdens het doorvormen in September / Oktober.

Soms zien de eigenaars hun eerste beeld van wat er tijdens het vormen eigenlijk is gecreëerd pas na het verpotten. Niet vanzelfsprekende bomen maken vraagt ook van begin af een goed inzicht voor het toekomstbeeld. Nu komt alles zowat bij elkaar en krijgen we een duidelijk toekomstbeeld Dit is een dikke stam met meerdere hoofdtakken die telkens als Bunjin boom ontwikkelen. Dit is zowat geïnspireerd op mijn klomp larix.

Na wat maanden van bedenktijd was Dennis er klaar voor. Kwalitatief wordt dit voor deze boom een grote verbetering. We gaan nu komende zomer met een volgende bedrading alles naar de beter vorm en proportie brengen. Dit zou wel eens een heel goede kunnen worden. De zuivere lijn is er al en alles dat recht was is weg. Vanaf nu is het vormen met instant resultaat. Leer kijken naar de toekomst en neem de beste beslissingen. Volgend jaar wordt ook de pot kleiner.

Plaats een reactie