Onderhoud Workshop & Te Koop.

Workshop.

Net iets over tijd om de perfecte timing te gebruiken maar nog steeds tijd genoeg om het verder te verbeteren. Bij iets over de rijpingstijd voor het nijpen gebruiken we en passen we andere technieken aan die ervoor zorgen dat we het opbouw schema kunnen verder zetten. Koreaanse Carpinussen blijven een zeer mooie en dankbare soort die nooit ontgoochelen in resultaten.

De perfecte timing om succesvol met zachte pluk te beginnen en enkel de vingertoppen gebruiken als “tool”. Aan een perfecte timing wordt meestal een een succesvol seizoen met een mooie fijne vertakking gekoppeld. Maar het heeft wel nog 2 tot 3 maal het juiste vervolg nodig. Mooi vertakte bomen groeien niet vanzelf.

Dit is een mooi korte termijn project. Eerst is deze 20 jaar oude cotoneaster over een steen geplant in de pot. Een jaar later is deze gevormd, nog een jaar later doorgevormd en nu gaan we de wortels over de steen laten groeien door de ganse wortel te marcotteren. met een speciale mengeling die niet meer wordt weggenomen maar waar de nieuwe wortels gaan doorgroeien.

Dus als je bij ons rondloopt en je wil een nieuwe startplant kiezen maar je vind je natte droom niet in het startmateriaal , denk eraan dat je onder begeleiding zit van iemand die bijna alles al verschillende keren tot een goed einde heeft gebracht. Zeker bij deze soort is alles mogelijk en onze slogan is nog altijd met goede botanische kennis gekoppeld gekoppeld aan kunst kan je met de simpelste dingen mooie resultaten behalen.

Dus Philip breng deze volgende workshop maar mee en contacteer nog even zodat je al je benodigdheden kan meebrengen.

Te Koop.

Heel mooie Acer p. Variëteit in VLOTSTIJL. Prijs: 895€

Crataegus 2350€ – Deze maand aan 1995€.

Acer Shirasawanum 850€

Acer palmatum 1640€ – Deze maand aan 1350€.

Acer palmatum 1850€ – Deze maand aan 1500€

Plaats een reactie